Pages

Σάρωσε τα βραβεία!

>
Panetolikos - Panthrakikos_18-1-2014Best Goal και MVP  ο Θεοδωρίδης
Ο Γιώργος Θεοδωρίδης κέρδισε δύο βραβεία που αφορούν την 20η αγωνιστική και την απόδοσή του στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Με συντριπτική διαφορά επικράτησε στην ψηφοφορία που γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ κάθε εβδομάδα και αναδείχτηκε κορυφαίος του αγώνα. Με πολύ μεγάλη διαφορά ήρθε πρώτος και στον πανελλήνιο διαγωνισμό για το καλύτερο γκολ γενικότερα της αγωνιστικής.
Το δεύτερο γκολ που σημείωσε, ήταν στα υποψήφια καλύτερα γκολ στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Από την αρχή φάνηκε η τάση των φιλάθλων παίρνοντας προβάδισμα έναντι των συνυποψηφίων του.
Χθες το μεσημέρι ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα του διαγωνισμού:
Γιώργος Θεοδωρίδης (Παναιτωλικός) 64,52%
Εμάνουελ Περόνε (Καλλονή) 21,51%
Μαουρίτσιο Καράσκο (Αστέρας Τρίπολης) 13,97%
Σήμερα το μεσημέρι γίνεται η απονομή του βραβείου στην αίθουσα MVP του γηπέδου Παναιτωλικού από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της αγρινώτικης ομάδας Βασίλης Μπεκατώρος, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Α’ Εθνική τη δεκαετία του ‘70.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που ο Θεοδωρίδης κερδίζει το βραβείο Best Goal. Είχε προηγηθεί η επικράτησή του στο διαγωνισμό τη 12η αγωνιστική για το γκολ που σημείωσε στην Ξάνθη.
Επίσης είναι η πέμπτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, που ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού κερδίζει το βραβείο Best Goal. Ο Ανρί Καμαρά έκανε ρεκόρ, αφού το κέρδισε τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές για τα γκολ που σημείωσε με τον Πλατανιά, τον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό.
Στα πέντε αυτά βραβεία πρέπει να προστεθούν και δύο βραβεία MVP στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Τα κέρδισαν ο Γιώργος Κούσας για την απόδοσή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό 0-0 και ο Αντρέ Μπικέι για την απόδοσή του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό 2-1, όπου σκόραρε δύο φορές.
Θεοδωρίδης και Καμαρά είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει τις περισσότερες φορές τον τίτλο του MVP στην ψηφοφορία που διοργανώνεται κάθε αγωνιστική μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ. Μέχρι τώρα είχαν από τρία βραβεία. Χθες ο Θεοδωρίδης κέρδισε το τέταρτο φετινό, σημειώνοντας ρεκόρ προτιμήσεων που έφτασε το 84%. Η απονομή του βραβείου θα γίνει από χορηγό της ομάδας.